Standardprodukt eller spesialtilpasset? Vi leverer det du trenger

Produksjon av stålarbeidVi leverer produkter, anlegg og maskindeler til et bredt spekter av kunder innen norsk industri. Her på nettsidene våre har vi presentert en del av det vi kan levere, men det er langt ifra alt. Med eget produksjonsverksted og høy kompetanse på teknisk tegning og produktutvikling kan vi få laget det aller meste kundene våre har behov for.

Har du spesielle produktønsker du ønsker å diskutere med oss? Ta kontakt med oss så ser vi hva vi får til.

Vi leverer alt fra komplette anlegg til enkeltdeler

En stor del av vår hverdag består i å levere komplette anlegg til industribedrifter. Da er vi gjerne med helt fra forprosjektering og frem til anlegget står klart til bruk. Vi leverer siloanlegg og andre stålkonstruksjoner, båndtransportører og annet transportutstyr, og rensemaskiner, for å nevne noe. Samtidig kan alle deler til våre større maskiner også leveres som enkeltbestillinger. Dette kan være alt fra elektromotorer, poser til industrifilter samt alt innen filtrering, til alle typer slitedeler, tetninger, transfusjoner, koblinger, rør og sammenføyninger.

Mange av delene kundene våre trenger har vi lagerført til enhver tid. Dette gjør det mulig for oss å levere på kort varsel, noe som kommer godt med ved maskinhavari. Våre montører og servicearbeidere tilbringer mye ute hos kunder for å sikre optimal drift i deres produksjonslokaler.

Fleksible i vår leveranse

Selv om mye av det vi leverer er standardløsninger, har vi også spesialisert oss på å tilpasse oss kundenes produksjonslinjer. Vår leveranse kjennetegnes først og fremst av høy grad av fleksibilitet, samtidig som vi er kreative og lykkes godt med løsninger vi har designet selv.

For oss er det viktig å ivareta våre eksisterende kunder. Mange av kundene våre har vært hos oss i mange år allerede og kommer tilbake for å kjøpe nyvinninger innen sin bransje eller produkter de allerede vet at fungerer godt for dem. Samtidig har vi både kompetansen og kapasiteten til å ta imot enda flere kunder. Det er få bransjer innenfor norsk industri vi ikke kan levere utstyr til. Er det bransjer der vi ikke leverer komplette anlegg, for eksempel smelteverk, kan vi mest sannsynlig likevel levere deler og utstyr på kort varsel.

Gode avtaler med produsenter og leverandører

Vi ønsker å være konkurransedyktige både på leveranse og pris. Vi har tatt et bevisst valg om å satse på kvalitet og kontinuerlig utvikling av egen kompetanse for å kunne tilby våre kunder det aller beste. Samtidig har vi gode avtaler med produsenter og leverandører, som vi har samarbeidet med i mange år og leverer i tråd med våre forventninger.

Våre samarbeidspartnere kjenner oss og vår produksjon, og er vant med å produsere etter våre tegninger. Uansett om ditt spesialtilpassede utstyr produseres i vårt verksted eller hos en av våre produsenter, vet du at det du får er kvalitetsprodukter tilpasset din hverdag og som vil vare i en årrekke.

Kontakt oss – vi fikser det aller meste!

Når man kan levere så bredt som det vi er i stand til, blir det vanskelig å nevne alt. Enten du har behov for et konkret produkt eller har en problemstilling du vil finne en løsning på, vil vi gjerne at du tar kontakt. Vi har forståelse for og erfaring med de aller fleste industribransjer, og opptrer gjerne som rådgiver og sparringspartner. Siden 1993 har vi løst komplekse problemer for utallige kunder. Nå står vi klare for å hjelpe deg.