Informasjon til våre kunder og samarbeidspartnere

Status rundt Koronavirus SARS-CoV-2 (covid 19) og SEB Produkter AS.

Koronavirus illustrasjonDet er ikke til å legge skjul på at viruset påvirker oss alle og vi i SEB Produkter er intet unntak. Det er tøffe tider for mange og vi håper alle våre kunder og samarbeidspartnere kommer ut av denne kritiske perioden vi er inne i nå, i grei behold.

Våre tiltak

Vi har iverksatt en rekke tiltak for å hindre at viruset spres blant våre kunder og ansatte. Disse tiltakene er også med på å sikre at driften vår ikke påvirkes mer enn nødvendig.  Selv om flere ansatte har hjemmekontor, har vi åpent som vanlig og tar i mot og distribuerer varer etter beste evne. Du må kanskje påregne noe lengre leveringstid på lagerførte deler siden vi er færre tilstede i lokalene, men vi har per dags dato ikke noen problemer med å serve våre kunder.

Vi er litt spente på varetilgangen fra Europa fremover, men så langt har vi ikke hatt noen problemer med å få inn varer og produkter.

Kontakt oss

Siden en flere av oss jobber hjemmefra, vil det være lettere å få tak i oss på mobiltelefonene enn direkte til kontortelefonene. Oversikt over kontaktinformasjon til våre ansatte finner du her.

Vi følger utviklingen tett og håper at denne ekstraordinære situasjonen vi befinner oss i ikke blir langvarig.

Om du lurer på noe eller ønsker å kontakte oss er du selvsagt velkommen til dette.