Bli mer kjent med vår daglige leder Pål

Pål Slemdal ansattfotoHos oss har vi mange dyktige medarbeidere, som jobber hardt for å levere kvalitet og funksjonalitet til kundene våre. Vi vil gjerne gi både eksisterende og potensielle kunder muligheten til å bli litt bedre kjent med oss som holder hjulene på bedriften i gang. Først ut er vår travle daglige leder, Pål.

Har du et prosjekt til oss finner du kontaktinformasjonen her.

Oppvokst i bransjen

Som sønn av Bjørn og Eldbjørg har Pål nærmest vokst opp i bransjen. I barndommen var han ofte med faren Bjørn på jobb, og med årene utviklet det seg til sommerjobber som montør. Dermed er det kanskje ikke rart at også han endte opp med å gå i samme retning.

– Jeg hadde en del bransjeerfaring før jeg begynte i bransjen selv. Det er ingen skole som lærer deg akkurat det vi gjør, men det var likevel ganske greit for meg å komme inn i alt, forteller Pål.

Før Pål begynte hos oss tok han utdanning innen logistikk i Forsvaret og jobbet der i noen år. Da Bjørn hentet han inn i familiebedriften var det først som montør, før han deretter jobbet med prosjektering og som teknisk tegner. Med årene har han også blitt deleier og siden 2005 har han sittet som vår daglige leder.

Slitsomt til tider, men veldig givende

For Pål finnes det ikke en typisk arbeidsdag, og det er sjelden lett å spå på forhånd hvordan ukene kommer til å se ut. Derfor er det godt at Pål trives med uforutsigbare dager. Han er glad i å snakke med kunder, dele av sin allsidige kunnskap og hjelpe dem med å finne løsninger på sine problemer.

– Å finne løsninger på «umulige» oppgaver, det er tilfredsstillende. Det er gøy å se at det vi gjør fungerer og faktisk gjør en forskjell for kundene våre, sier han.

Jobben beskriver han som slitsom, men veldig givende. Det skjer stadig nye ting, og de er gode på å kaste seg rundt når det trengs.

– Ønsker du deg ro og fred, så er kanskje ikke stillingen min den rette, ler han, og legger til at variasjonen og de konstante utfordringene er det som gjør jobben så morsom.

Dessuten er det godt å ha flinke og trivelige folk rundt seg, både av kolleger og kunder.

– Vi er en løsningsorientert gjeng, med kompetansen til å finne kreative løsninger. Hos oss har vi et bra arbeidsmiljø med blide folk og en god tone. Det setter jeg pris på. Vi får også mye god respons fra kundene våre, og det motiverer oss til å bli enda bedre.

Trekker utendørs mellom slagene

Med hektiske dager på jobb liker Pål å trekke seg tilbake til skog og mark mellom slagene.

Han tar seg gjerne en løpetur eller sykkeltur i terreng med hunden Charlie. Ellers liker han å eksperimentere i hagen, en interesse han deler med kona Gunn-Eli. Dette lar dem både være kreative sammen og tømme hodet litt.

Pål er også ivrig trener for et ungdomslag i innebandy. Dette er en hobby som tar opp mye av fritiden hans, og som gir veldig mye glede.

Har du et spennende prosjekt du vil diskutere med Pål? Du finner kontaktinformasjonen hans her.