Skiold Damas

Rensemaskiner i høy kvalitet og med mange muligheter

Danske Skiold Damas er en skikkelig tungvekter i sin bransje. De er den desidert eldste og ledende produsenten av rensemaskiner for alle sorter korn og frø, så vel som for eksempel belgfrukter og mais. Alle de prinsipper som ligger til grunn for utformingen av maskinene helt tilbake fra oppstarten og frem til i dag, blir fortsatt benyttet av alle som lager korn- og frørensemaskiner. Firmaet har mottatt en rekke utmerkelser gjennom tidene, blant annet fikk de gullmedalje under Verdensutstillingen i Paris i 1900. SEB Produkter har lang erfaring med disse rensemaskinene og er stolt av å representere Skiold Damas i Norge.

Over 150 år med kunnskap og engasjement

Damas ble grunnlagt i 1863 av den unge håndverkeren Jens Nielsen som akkurat hadde konstruert sin aller første kornrensemaskin. Firmaet har gjennom sine 150 års historie alltid lagt seg i selen for å lage gode produkter basert på kundenes tilbakemeldinger. I sitt produktspekter finnes derfor mange forskjellige typer rensemaskiner som vil kunne dekke ethvert ønske og behov for rensing av blant annet korn, frø og belgfrukter. Skiold Damas produserer rensemaskiner med plansold, runde sold og med luft. Det modulære systemet gjør det lett å tilpasse maskinene i henhold til produkt og kapasitet.
I tillegg til å lage rensemaskiner produserer Skiold Damas også filter av god kvalitet, fargesorterer samt maskiner som tinere og strå- og/ halmtromler.
Kvalitet og kunnskap i alle ledd er ivaretatt også etter sammenslåingen med Skiold i 2016. Firmaet er nå en av dette store konsernet.

SEB Produkter AS forhandler både deler, service på eksisterende og nysalg av alle Damas sine rensemaskiner.

Klikker du på denne lenken kan du lese mer om noen av maskinene vi tilbyr fra denne velrennomerte danske produsenten.